Yüzlerce Kitap Kıymetli Ellere Teslim Edildi.

Yüzlerce kitap İlçemiz Kaymakamı M.Fatih YAKINOĞLU tarafından kıymetli ellere teslim edildi.

İlçemizde Kütüphane Haftası kapsamında kitap dağıtımı yapıldı. Kitaplar İlçemiz Kaymakamı M.Fatih YAKINOĞLU tarafından öğrencilerimize teslim edildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla İlçedeki tüm öğrencilere kitap dağımı yapıldığı, bu kapsamda ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 100 temel eser, lise öğrencilerine ise Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı eseri hediye edildiği belirtildi.

Kütüphane haftası etkinlikleri dahilinde en çok kitap okuyan  ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Kerem Yazgın’a sertifikasını veren Ağın Kaymakamı M. Fatih Yakınoğlu yaptığı açıklamada; "İnsanların en büyük dostu, yardımcısı kitaptır. Kitaplar kıymetli bir hazinedir. Okumanın zevkine bir kere eriştin mi, bir daha elinizden düşüremezsiniz.  Sağlam bir kişilik, görüş ve anlayış kudreti, güzel konuşma yetisi kazanmak istiyorsak, kitaplar ebedi dostlarımız olmalıdır diyerek bugünden itibaren tüm okullarımızda ödüllü kitap okuma yarışması başlatıldığını ve en çok kitap okuyan öğrencilere süpriz hediyeler verileceğini" belirtti.